Pitajte nas bilo šta

Imate Pitanje ?

Postoje možda neke stvari koje nismo dovoljno dobro objasnili na sajtu ali zato ne postoje glupa pitanja, budite slobodni da nas pitate sve što vas zanima.

Pitajte nas …

Imate pitanje ?

Popunite formu i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.


F.A.Qs

Često postavljena pitanja

Imam uspešan biznis ali još uvek nemam web sajt?

Ako već imate uspešan biznis, a još uvek niste dostupni putem interneta (društvene mreže, websajt) onda svoj posao radite odlično i novi korisnici Vam u 99% slučajeva dolaze preko preporuke. Zamislite samo koje neograničene mogućnosti otvarate kada postanete dostupni putem interneta. Hajde da to uradimo zajedno. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i zakažite sastanak.

Imam web sajt ali nije posećen, šta da radim?

Vaš sajt verovatno nije dobro optimizovan za pretraživače (SEO nije dobro uradjen) i to može biti razlog neposećenosti. Detaljniji odgovor Vam možemo dati nakon analize Vašeg websajta. Budite slobodni da nas kontaktirate, konsultantske usluge su besplatne.

Potreban mi je identitet na internetu za moj biznis, šta da radim?

Za početak ste na pravom mestu. Simple Web Team Vam nudi širok izbor usluga koje će Vam pomoći da u najboljem svetlu predstavite Vaš biznis na internetu putem websajta i društvenih mreža, a kasnije i redovnim održavanjem i objavljivanjem sadržaja za Vaše korisnike.

Potreban mi je sadržaj za moju facebook i instagram stranicu, šta da radim?

Redovno objavljivanje sadržaja u vidu teksta, slika ili video materijala je dosta bitna stavka kako bi ste održavali kontakt sa Vašim korisnicima. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme.

Želim da više ljudi čuje za moj biznis, možete li mi pomoći u tome?

Naravno!

Imamo nekoliko proverenih strategija koje su pokazale uspešne rezultate. Pre nego što počnemo moramo da uradimo analizu postojećeg stanja i sa čim raspolažemo i onda da odlučimo koju strategiju da primenimo.

Budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme, konsultantske usluge su besplatne.

Ostala pitanja

Opšta pitanja

Da li Simple Web Team može da mi ponudi celokupno rešenje?

DA!

Ideja Simple Web Team-a jeste da svojim klijentima ponudi celokupno rešenje, od konsultantskih usluga, hostinga pa do kreiranja sadržaja i kampanja na društvenim mrežama.

Budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme.

Da li su mi potrebne još nečije usluge pored usluga Simple Web Team-a?

NE!

Kod nas možete da pronađete 99% usluga koje su Vam potrebne za Vaš biznis na internetu.

Budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme.